Waarom een adviseur?

U wilt gaan (ver)bouwen of renoveren. U heeft een vraag over bestaande of nieuwe installaties. Of werkt aan een herbestemming. Dan is het verstandig een installatie adviseur in te schakelen. Waarom? Dat leggen we graag uit.

Deskundig

Met een installatieadviseur in uw team krijgt u altijd een deskundig advies. Wij focussen op kennisontwikkeling en voeren onderzoek uit voor bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheidsinstituten. Onze experts hebben alle kennis in huis om u bij te staan tijdens elke stap van het proces.

Integraal

Wij kijken naar het gebouw als geheel en niet maar naar één onderdeel. Hierdoor kunnen wij goed adviseren over de inpasbaarheid en effectiviteit van de installaties. Met onze integrale aanpak brengen we het beste van de relevante werelden samen. Met ruimte en creativiteit voor alle partners om zo het beste uit een project te halen.

Onafhankelijk

Met een installatieadviseur krijgt u altijd een onafhankelijk advies. Uw belang staat voorop. Wij kiezen altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom Huygen?

Op ons kunt u rekenen! We zijn er voor u tijdens elke stap van het proces. De zorg voor de installaties van uw gebouw kunt u met een gerust hart overlaten aan onze experts. Samen bouwen we gezonde en toekomstbestendige gebouwen.

In projecten stellen wij ons krachtig op en brengen veel energie: we zijn een gedreven partner. U staat er nooit alleen voor: ook als het moeilijk wordt zijn we er. Opdrachtgevers noemen ons niet voor niets uitgesproken betrokken. Wij zijn pas tevreden als we daadwerkelijk toegevoegde waarde kunnen leveren. Onze experts zijn er voor u: even sparren, uw vragen stellen, uitleg vragen. Ze staan voor u klaar.

Maar bouwen doen we niet alleen: het succes van een project hangt samen met een goede en vertrouwelijke relatie met opdrachtgevers en projectpartners. Daarom investeren wij in een constructieve sfeer en langetermijnrelaties. Hard werken staat centraal, maar er mag ook gelachen worden!

Wij werken graag aan complexe, innovatieve en grensverleggende projecten. Wij krijgen energie van gebouwen met een verhaal, een creatieve achtergrond en bijzondere herbestemmingen. Het is onze passie om de techniek in te zetten voor veilige, functionele en gezonde gebouwen.  

Waarom Huygen?

Voor gezonde en toekomstbestendige gebouwen: Een duurzame, betere en veilige leef- en werkomgeving voor iedereen.

Welke installaties passen het beste bij uw gebouw? Hoe goed passen deze in het bouwkundig concept? En welke zijn van de beste kwaliteit? Belangrijke vragen! Installaties zijn van vitaal belang voor de gezondheid en toekomstbestendigheid van een gebouw.  Moeilijk? Dat hoeft het niet te zijn. Onze adviseurs zijn er tijdens elke stap van proces: deskundig, onafhankelijk en met een integrale aanpak.

Wat doen we?

Wij zorgen voor gezonde en toekomstbestendige gebouwen!  Als ingenieurs– en adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in technische installaties en bouwfysica. Wij werken graag aan complexe, innovatieve en grensverleggende projecten. Ook verrichten wij onderzoek naar duurzame energievoorzieningen, bouwmethoden, energiebesparing, comfort en gedrag van gebruikers van gebouwen. Samen realiseren we projecten waar onze kinderen en kleinkinderen later trots op kunnen zijn. Die gedachte motiveert ons elke dag om te blijven vernieuwen en verbeteren.

Terug naar overzicht