Onze vestiging Zuid is verhuisd!

Het nieuws kan u niet ontgaan zijn. Onze vestiging Zuid is verhuisd.  Corné Gilissen blikt terug op de afgelopen periode: Inmiddels zijn we 2 maanden verder. Het kantoor is ingericht en we zijn al aardig gewend aan onze nieuwe omgeving. De eerste indruk op de campus is goed. Het is natuurlijk een heel andere omgeving: van "alleen" in een kantoor in Maastricht, naar een campus met vele andere bedrijven.

Dynamiek op de campus

Zodra je voet op de campus zet, voel je de dynamiek. Het is professioneel en internationaal. Het motiveert mij ook om mensen zo actief & gefocust met opengeklapte laptop in de hand over campus te zien gaan. De levendigheid en de samenwerking is direct zichtbaar.

Geen dag is hetzelfde en je bent altijd omringd door andere mensen. Als je naar Center Court gaat voor een meeting of lunch dan voel je meteen hoe groots de campus is. Dit merk ik ook als ik kijk naar de ontwikkelingen op de campus. Je ziet aan alles dat er producten van start tot einde ontwikkeld worden. Er is onderzoek, maar je ziet ook de vrachtwagens met de eindproducten. De campus ademt innovatie.

Het ecosysteem

We hebben eerste contacten gelegd op de campus. We zijn ontzettend benieuwd hoe van daaruit de werking van de community zich verder ontwikkelt. Dit zullen we komende periode ervaren. Aan de ambities zal het niet liggen: We hebben grootse plannen. Zo organiseren we in Oktober op de campus een symposium over circulaire renovaties.

Gezonde gebouwen

Daarnaast is gezondheid voor ons een belangrijk thema. Het staat dan ook centraal in alles wat we doen.  Wij werken aan gezonde gebouwen, waarbij we ook de gezondheid van de gebruikers & werknemers centraal stellen. Dit is terug te zien in zowel ons werk als installatie adviseurs als ons onderzoek naar gezonde gebouwen & gebruikers. Binnenkort gaan we zelfs testen in ons eigen kantoor. Met dynamisch licht en temperatuur in combinatie met ICT tools die de gebruikers ondersteunen, onderzoeken wij de effecten op energieverbruik, gezondheid en productiviteit. Ons nieuwe kantoor is uitstekend voor het uitvoeren van deze onderzoeken. Hierover volgt uiteraard binnenkort meer.