Huygen Installatie Adviseurs treedt per 1 januari 2020 toe tot Oosterhoff Group

2019 was een mooi jaar: we vierden ons 80 jarig bestaan en ons kantoor in Zuid-Nederland verhuisde naar Brightlands Chemelot Campus. We zijn trots op wat we bereikt hebben, maar kijken ook altijd vooruit. We zijn ambitieus en hebben een plan dat erop gericht is voortdurend onze dienstverlening te verbeteren, duurzaam een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers te zijn en een solide basis te vormen voor onze medewerkers om zich steeds verder te ontwikkelen. Om opnieuw stappen te kunnen maken denken wij dat koppeling van kennis met andere disciplines en stabiliteit, door onderdeel uit te maken van een groter geheel, een voorwaarde is. Daarom hebben wij ervoor gekozen ons aan te sluiten bij Oosterhoff Group. Een groep van gelijkgestemde ingenieurs- en adviesbureaus met ieder een goede naam en positie in de markt.

Tot Oosterhoff Group behoren: ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, bbn adviseurs, HE adviseurs, IBD en Meelis & Partners. De gemeenschappelijke kernwaarden van deze werkmaatschappijen zijn autoriteit in het vakgebied, integrale projectbenadering en ondernemerschap met bezieling.

Het is onze passie om de techniek in te zetten voor veilige, functionele, duurzame en gezonde gebouwen. Door ons aan te sluiten bij Oosterhoff Group zorgen we voor meer stabiliteit in het waarmaken van deze ambities. 

Onze dienstverlening en manier van samenwerken met opdrachtgevers en partners zal onveranderd blijven. U zult nog steeds met dezelfde adviseurs en deskundigen samenwerken als altijd. Alleen kunnen wij - indien gewenst - ook gebruik maken van de expertise binnen de groep: een breed dienstenpakket en een integrale projectbenadering.

Huygen Installatie Adviseurs blijft onveranderd. Dat geldt ook voor het bestuur met Ed Vonk als operationeel directeur, Gerard Janssen als technisch directeur en Corné Gilissen als algemeen directeur. Een belangrijk kenmerk: Oosterhoff Group is in handen van medewerkers. Ed Vonk en Gerard Janssen zijn ingestapt als associate partner en Corné Gilissen als partner. De laatste zal toetreden tot het bestuur van de groep.

Ook de entiteit Huygen Ingenieurs & Adviseurs, onze onderzoekers, is aangesloten.

We kijken uit naar het nieuwe jaar. Uiteraard kunt u weer gewoon op onze uitgesproken betrokkenheid rekenen.