Huygen finalist

Mitros daagde de markt uit om tot een oplossing te komen, die garandeert dat huurders na renovatie een gezond en aangenaam binnenklimaat hebben. En met succes. Van maar liefst 28 inzendingen is Huygen een trotse finalist. De finalisten zijn:

  • Fresh-R: Vaventis B.V., Cevesin, Inhealth, Kristinsson Architechten en Ingenieursbureau Reinbouw.
  • Gemakkelijk gezond ventileren: Trebbe Bouw B.V., Van der Sluis Technische Bedrijven, BUVA rationele bouwprodukten B.V.., Tilmar B.V., Heering. 
  • GEMI De gezond wonen coach: GEMI-consortium en bestaat uit de volgende bedrijven: Huygen Installatie Adviseurs B.V., BBA Binnenmilieu en BlOC7 Architecten.

Samen naar een zorgeloos en gezond binnenklimaat: consortium “Beter met BBRIT+1” en bestaat uit de volgende bedrijven: Interduct Groep, TNO, Bam Energy Systems, Brink Climate Systems, Renson en 5plus1.

Deze partijen presenteren tijdens de finale op 30 mei hun oplossing voor een gezonder binnenklimaat aan de jury.

Programma

  • De vier finalisten presenteren in een korte pitch hun oplossing aan de deskundige jury. De jury beoordeelt de oplossingen en maakt vervolgens twee winnaars bekend. Zij mogen aan de slag met een 100% gezonde woning van Mitros.
  • De jury bestaat uit Marjet Rutten (spreker, columnist en auteur), Philomena Bluyssen (Hoogleraar Binnenmilieu TU Delft), Maarten Georgius (Adviseur Opdrachtgeverschap Aedes), Vivian Regout (Directeur Portefeuillevernieuwing Ymere), Sven Turnhout (Directeur-Bestuurder KWH) en Henk Peter Kip (directievoorzitter Mitros).
  • Uw gastheer is Rob Koops. Hij laat u op ludieke wijze zien hoe gezond wonen onder de bewoners leeft. Hoe gaan mensen op dit moment eigenlijk om met problemen als tocht en schimmel? 
  • Daarnaast neemt de gastspreker Helga van Leur u graag mee in de dynamische wereld van innovatie en duurzaamheid.
  • Tijdens de borrel krijgt u onder het genot van een hapje en drankje alle gelegenheid om de verschillende deelnemers te spreken en meer te weten te komen over hun ideeën over een gezonde woning.

Meld u daarom nu aan! Laat u inspireren door de oplossingen van de finalisten, ontmoet andere partijen en kom in één middag alles te weten over de nieuwste ideeën op het gebied van gezond wonen.

Meer informatie?
Bekijk hier een korte film over de 100%GZNDwonen Challenge.

Bent u erbij? Wij kijken uit naar uw aanwezigheid. U bent van harte welkom!