Meer weten?

Bent u benieuwd wat een dynamisch binnenklimaat kan betekenen voor uw kantooromgeving? Neem dan nu contact met ons op! 

Eerst meer weten? Bekijk hoe het dynamische binnenklimaat getest werd in het Atlas gebouw van de Technische Universiteit Eindhoven en in het gebouw van Qeske.

Lees ook het interview met Corné Gilissen over het dynamische binnenklimaat in ons kantoor in Sittard-Geleen en lees meer achtergrondinformatie

Dynamisch binnenklimaat op kantoor

Stelt u zich voor dat er een manier was om energie te besparen, die ook goed is voor uw gezondheid en welzijn? Zou u die kans dan pakken? Wij onderzoeken de mogelijkheden door te kijken naar het binnenklimaat op kantoren. We willen zorgen voor een gezonde kantooromgeving, waarbij we rekening houden met alertheid, slaap waak ritme, comfort, metabolisme, temperatuur & perceptie. 

Ons kantoor in Sittard – Geleen heeft een dynamisch binnenklimaat. De temperatuur en het licht veranderen gedurende de werkdag. De hele dag in dezelfde temperatuur zitten voelt wellicht comfortabel, maar is niet per se gezond. Daarom testen wij een dynamisch temperatuurprofiel. Ook kijken we naar licht. Koel wit licht, met meer blauw maakt je alert. Dat is positief aan het begin van de dag, maar iets wat je wilt vermijden aan het einde van de dag.

Hoe voelt u zich op dit moment? Heeft u het warm, of juist koud? En hoe is het licht? Is het fel? Of juist goed om in te werken?

Door het testen van het dynamisch binnenklimaat kijken wij naar de effecten daarvan op gezondheid, productiviteit en energieverbruik. Via een office app maken we alle informatie over het binnenklimaat voor onze werknemers inzichtelijk. Zo zorgen we ook voor bewustwording onder werknemers over het binnenklimaat. De office app geeft inzicht in het binnenklimaat, maar geeft ook tips en advies.

Terug naar overzicht