Sensi sensoren: Meten van het binnenklimaat en advies van een expert

De voordelen van het gebruik van Sensi sensor:

  • De Sensi hoeft niet ge├»nstalleerd te worden. Gewoon neerzetten is voldoende, hij werkt overal en altijd
  • De Sensi sensoren geven een goed beeld van binnenklimaat parameters zoals temperatuur, luchtvochtigheid en CO2-concentraties
  • De data kan gekoppeld worden met data uit het GBS system of van het KNMI
  • Via een Huygen dashboard worden de data overzichtelijk getoond
  • Advies van een expert over de mogelijkheden tot het verbeteren van uw binnenklimaat

Meer weten?

Bent u benieuwd wat onze experts met de Sensi sensoren voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een demonstratie van het dashboard? Neem dan nu contact met ons op via algemeen@huygen.net

Binnenklimaat expert nodig?

Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw binnenklimaat? Of ervaart u klachten over uw binnenklimaat? Onze experts helpen u graag.

Huygen Installatie Adviseurs heeft een eigen concept ontwikkeld voor monitoring en dataverzameling: de Sensi sensoren.  De Sensi sensoren registreren het binnenklimaat door het meten van de  luchttemperatuur, luchtvochtigheid en CO2- concentratie. Deze metingen zijn terug te vinden in een persoonlijk dashboard.

Uw binnenklimaat meten

Met het gebruik van deze Sensi sensoren krijgt u inzicht in het binnenklimaat van uw gebouw, plus een passend advies van een expert om, wanneer van toepassing, uw binnenklimaat te verbeteren! De Sensi sensoren kunnen in zowel woningen als bedrijfsruimten ingezet worden.

De Sensi heeft een eigen dashboard dat gericht is op de gebruiker (iPad, PC) en op de lange termijn beoordeling door een specialist (koppeling aan DataBuilt/GBS-data). U kunt dus zelf real time de gemeten data inzien! Daarnaast kan de data gekoppeld worden aan het GBS systeem of aan bijvoorbeeld data van het KNMI. Zo kunnen onze experts u nog meer inzicht geven in uw binnenklimaat.

Bekijk ook de introductie van de Sensi sensoren hiernaast.

Terug naar overzicht