ervaren sr adviseur W

Huygen zoekt
Al sinds 1939 verbindt Huygen Installatie Adviseurs haar naam aan toonaangevende projecten. Kenmerken  zijn onze kwaliteit, expertise en innovatievermogen. Ons bedrijf telt 50 medewerkers en heeft kantoren in Maastricht en (binnenkort) in Utrecht. Werken in teams, kennisoverdracht en coaching zijn belangrijke bedrijfsprincipes. Onze hoogwaardige adviesdiensten betreffen het gehele veld van de installatietechniek, waarbij wij ons vooral richten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs, bijzondere utiliteits- en woningbouw en industrie.

Voor onze vestiging in Maastricht zoeken wij een ervaren (senior) adviseur met een werktuigbouwkundige achtergrond.

Uw functie
Bij Huygen adviseert u over alle facetten van installaties. Hierbij staan kwaliteit (wat de klant wil) en onafhankelijkheid centraal. U ontwikkelt concepten en bepaalt de structuur van de installaties in goed overleg met andere betrokken ontwerpteamleden. Onze projectleiders zijn vanaf het begin betrokken bij de basisopzet van een ontwerp. Vervolgens verzorgen zij gerichte en deskundige aansturing van de engineering en de uitwerking. Technici verzorgen de engineering, sturen tekenaars aan en stellen de bestekken op. Huygen stuurt op tevredenheid van de klant. Alle teamspelers spelen daarin een essentiële rol. Dat geldt net zo goed  voor trainees als voor adviseurs bij Huygen. Zoveel mogelijk “on the job” begeleiden wij deze veelal jonge vakmensen in hun ontwikkeling naar de functie ontwerper, projectleider of adviseur. Hiernaast stimuleert en ondersteunt Huygen het volgen van relevante post- opleidingen.

Uw achtergrond
U heeft een technische HBO- of TU-opleiding (eventueel aangevuld met HIT/W of E) of een door ervaring vergelijkbaar werk- en denkniveau en beschikt over duidelijke ambities. Verder heeft u relevante ervaring in het vak. U kunt goed werken in teamverband en overziet binnen het werk de grote lijnen zonder de details uit het oog te verliezen. U kunt niet alleen conceptueel denken, maar u kunt uw ideeën ook op overtuigende wijze overbrengen. U bent positief kritisch en goed in het beheersen van tijd en budget.

Het aanbod
U gaat werken voor een bedrijf met ervaring, vakkennis en visie. Huygen Installatie Adviseurs kenmerkt zicht in alles door kwaliteit en innovatie. Er is veel aandacht voor uw persoonlijk ontwikkeling als vakdeskundige. Uw kennis en expertise worden ingezet in bijzondere projecten door het hele land. U werkt intensief samen met opdrachtgevers, architecten van naam en andere specialisten. We bieden een open, collegiale en informele werksfeer. Salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima.

Reageer direct